Reset Password

Your search results

O Privlaci

Privlaka se smjestila u samom srcu Sjeverne Dalmacije. Sa sjeveroistočne strane ljepotom zrači kraljevski grad Nin, a sa sjeverozapadne otok Vir. Blizina i utjecaj Zadra čine ju jednim od priobalnih bisera Zadarske županije. Sam privlački poluotok dug je 7 kilometara, a širok 4 kilometra.

U zagrljaju sunca i mora, u kriku galeba i mirisu bora, na prostranom pješčanom poluotoku smjestilo se ribarsko i turističko mjesto Privlaka.

Bogata dugim, pješčanim plažama, čistim i bistrim morem azurne boje, brojnim plitkim i pješčanim uvalama, ljekovitim blatom blagotvornih svojstava kao stvorena je za obiteljski turizam. Prekrasne pješčane uvale, u kombinaciji s ugodnim i kvalitetnim smještajnim objektima, već godinama održavaju ovo mjesto na samom vrhu turističke ponude za idiličan, obiteljski odmor.

Snažan su privlački turistički potencijal i prekrasni zalasci sunca, koji ovu lokaciju čine pogodnom za oporavak u opuštajućem, mediteranskom ambijentu.

Škrapavac

U Škrapavcu se nalaze prekrasne, duge, pješčane uvale. Sa sjeverne strane zaštićene su visokim, strmim brežuljcima od snažnog vjetra bure, a otvorene ugodnom i blagom maestralu. Kao i ostale privlačke plaže, kao stvorene su za obiteljski turizam.